Hubbalubba - skriverier om alt og intet!

Klik her for at redigere underoverskriften.

Gaveideer til kæresten

Jeg har besluttet mig for at lave dette indlæg, fordi jeg ved at mange er i samme situation år efter år - en problemstilling og udfordring som følger dem i det uendelige, og som skal kæmpes igennem et par gange om året. 


Jeg taler om at finde en gave til sin kæreste. Jeg har ikke selv nogen kæreste for øjeblikket, så jeg skal heldigvis ikke bruge dagevis på at udtænke en god gave op til jul og hans fødselsdag. Men jeg HAR været i netop den situation, så jeg ved hvor træls det kan være. 


Derfor har jeg besluttet mig for at skrive et par gode ideer ned. Ikke bare for din skyld, så du kan få inspiration, men også for min egen, så jeg kan huske mine fremragende ideer til den dag jeg får en fast partner igen. 


For overskuelighedens skyld har jeg delt listen op i punkter:


1. En fræk gave

Mænd elsker sex, og de elsker især når vi kvinder tager initiativ til noget nyt og anderledes end den sædvanlige missionær.

Overvej derfor at give ham en fræk gave, som kan spice jeres sexliv lidt op.


Det kan være frækt undertøj (til dig selv, altså!) som han kan kigge på. Det kan være en penisring som i begge kan fornøje jer med under sex, eller måske en fleshlight som han kan hygge sig med når du ikke er hjemme.


Jeg ved godt, at nogen kvinder måske vil synes det er lidt underligt at forære manden sexlegetøj til onani alene, men jeg synes det er helt okay. Du ved jo inderst inde, at han onanerer, så hvorfor ikke give ham en gave han bliver glad for når han er alene? Hvis du er heldig, så tænker han på dig hver gang han finder sin fleshlight frem fra under sengen.


2. Noget flot at tage på

Da vi var små var bløde gaver nederen. Nu hvor vi er blevet ældre, så er det dog en anden sag. Min erfaring siger mig nemlig, at rigtigt mange mænd synes godt om at få en flot skjorte, et par lækre jeans eller behagelige sko at gå i.


Fordelen er desuden, at du får mulighed for at sætte dit eget personlige præg på hans garderobe. Du vælger bare noget tøj du gerne vil se ham i, og så vil langt de fleste mænd blive glade og tilfredse. Mænd kan nemlig godt lide at gå i tøj som de ved deres kærester kan lide.


.. Listen opdateres når jeg kommer på flere ideer.